Pip Pellens en Mark van Eeuwen keren terug in GTST

Goed nieuws voor de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Er keren maar liefst drie oude bekende personages terug in de soapserie van RTL 4. Dit zal alles te maken hebben met de terugkeer van Inge Iepenburg. Zij zal vanaf volgende week weer te zien als Martine Hafkamp. Maar zij keert niet alleen terug naar Meerdijk. Samen met haar dochter, Sjors (Inge Schrama), komt zij terug voor haar wraakplan.

Maar naast Inge Schrama, keren ook Pip Pellens (Wiet in GTST) en Mark van Eeuwen (Jack in GTST) terug. Wiet verliet Meerdijk op op wereldreis te gaan. Maar zij besloot om haar halfbroer Jack te helpen met een zoektocht. Deze zoektocht was naar de vermiste Martine, de moeder van Sjors. Wiet besloot om contact te leggen met Sjors. Samen met dochter Lana reisde Sjors af naar Rusland.

De kans is groot dat Wiet en Jack nu samenwerken met Martine. Spannen zij nu allemaal tegen Ludo (Erik de Vogel)? In RTL Boulevard werden woensdagavond de eerste beelden getoond. Hierin kwam Sjors weer oog in oog te staan met haar moeder. Zal zij haar moeder steunen? Keert zij zich straks ook tegen Ludo en zijn familie? Na volgende week donderdag zal dat allemaal langzaam maar zeker duidelijk worden.

Voor hoelang Wiet en Jack in de soap te zien blijven is nog niet bekend. Wiet liet haar liefde Anna (Barbara Sloesen) achter. De relatie tussen de twee was kort daarvoor beëindigd. Maar nu is Anna gelukkig met Job (Jord Knotter). Hoe zal Wiet daar op reageren? Zullen Wiet en Anna weer samen komen?

Kortom de komende weken worden weer spannend. Zeker met de terugkeer van Martine naar Meerdijk. De inwoners zijn allemaal gewaarschuwd. Zeker Ludo mag oppassen met zijn aartsrivale. Ook zijn zus Maxime (Marjolein Keuning) is niet te vertrouwen. Wie er nog meer tegen Ludo samen spant zal binnenkort wel duidelijk worden. Wie weet keert Leon (Luca Savazzi) zich ook wel tegen Ludo.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *