Producent zoekt mensen met rotbaan voor nieuw programma

Producent No Pictures Please zoekt mensen met een rotbaan. Voor een nieuw programma zoekt de tv-producent mensen met een bijzondere baan, een baan die niet zomaar iemand kan, maar ook een baan die niet iedereen zou willen.

“Denk hierbij aan beroepen waar veel mensen hun neus voor op zouden halen: rioolinspecteur, vuilnissorteerder aan de lopende band of bijvoorbeeld ongedierteverdelger.” Zo laat de producent weten via een kandidaten oproep.

In het nieuwe tv-programma worden de mensen met een bijzondere baan in het zonnetje gezet. “Omdat dit vaak onopgemerkt blijft, willen wij deze mensen nu juist in het zonnetje zetten. Deze helden draaien hun hand niet om voor een beetje viezigheid! Ze beginnen elke dag weer met een glimlach om vervolgens, zonder te klagen, allerlei smerige klusjes op te knappen.”

Aanmelden voor het programma kan door een mail te sturen naar [email protected] (o.v.v. in het onderwerp: ‘baan’) Welke zender het programma gaat uitzendingen is net als de zenddatum niet bekend.

Foto: Facebook Blue Cirlce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *