Publiek bepaalt lot Idols kandidaten

Het lot van de laatste vijf kandidaten van Idols ligt vanaf nu in handen van het publiek. Gisteren was bij RTL 5 te zien hoe Bram, Jahlynn, Julia, Mitch en Renee met een eigen regisseur aan de slag gingen om een videoclip op te nemen.

De jury mocht voor de laatste keer een stem uitbrengen en op basis van deze clips één kandidaat veilig stellen voor de halve finale. De performance van Mitch in de clip ‘Voorzichtig’ werd als beste beoordeeld en hij is dus zeker van een plek in de liveshow op 12 april.

Het lot van de andere vier kandidaten ligt de komende dagen in handen van de kijker. Zij bepalen door middel van sms en het aantal views op YouTube welke drie kandidaten door gaan naar de halve finale. Op basis van het aantal views op YouTube én het aantal stemmen dat via de sms binnen komt, wordt bepaald welke drie kandidaten samen met Mitch de halve finale ingaan.

Bekijk hier de videoclips:
Bram Boender – Stand By Me

Jahlynn Kalkman – Shoutout To My Ex

Julia van Helvoirt – De Liefde Van Je Vrienden

Renee Schnater – In The Name Of Love

Stemmen kan tot een kwartier voor de uitzending op 12 april door de naam van de kandidaat te sms’en naar 3131. Het aantal views op YouTube wordt opgeteld bij de stemmen.

Bekijk idols op TVblik.nl/idols

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *