Recensie; de grote improvisatieshow

De grote improvisatie show

tijl_jo_ruben_280_233

RTL4 komt na Weet ik veel met een ander nieuw programma op de zaterdagavond. Namelijk de grote improvisatie show. In dit nieuwe programma wordt volop geïmproviseerd.

Dit programma doet erg veel denken aan de lama’s (eerder te zien bij BNN). Twee vaste gezichten zijn niemand minder dan oud lama’s; Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Samen met andere BN-ers improviseren zij er weer lustig op los. Jojanneke van den Berge (eerder te zien bij Powed, RTL Boulevard en Wat vindt Nederland) presenteert dit programma. Dit zorgt ervoor dat er een goede basis bestaat uit dit drietal.

Het programma doet zoals eerder aangegeven sterk denken aan het succesvolle de Lama’s. Het zorgt voor een stuk herkenning bij de kijker. Ouderwets lachen om improvisatie. Naast veel bekende spellen, komen er ook veel nieuwe spellen aan bod. Hiermee laten Tijl en Ruben zien dat zij enorm vooruit zijn gegaan sinds de Lama’s.

Wat ook anders is aan de grote improvisatieshow is, is dat er veel BN-ers mee zullen doen aan dit programma. Zo hebben onder andere Jamaï Loman, Britt Dekker en Loretta Schrijver (een van mijn favorieten nu al), aangegeven mee te zullen improviseren. Dit zal ongetwijfeld zorgen voor leuke televisie. Jamaï was te zien in de eerste uitzending en liet zien goed te kunnen improviseren.

Het publiek speelt ook een grote rol in dit nieuwe improvisatieprogramma. Ideeën en suggesties worden dan ook vaak gevraagd. Hiermee laat het programma zien waar het voor bedoeld is, namelijk improviseren met behulp van het publiek.

Dit programma staat, na Weet ik veel van Linda de Mol, geprogammeerd op een belangrijk tijdstip op de zaterdagavond. Ruim 1,4 miljoen kijkers zagen dit nieuwe programma bij RTL4.

Met deze kijkcijfers kan RTL4 met een goed gevoel terug kijken op een succesvol weekend. twee nieuwe programma’s op de zaterdagavond die beide goed scoren voor een eerste uitzending. De concurrentie heeft hierbij het nakijken.

De komende weken zal de kijker veel te zien krijgen bij dit nieuwe programma van RTL4! Eerst Weet ik veel om 20.30 uur en daarna om 22.00 uur de grote improvisatieshow.

Ik zeg allemaal kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *