Robert Jensen in voorjaar terug op tv

JENSEN10_ir_0

Jensen is terug! En hoe! Met een vernieuwde late night talkshow bij Veronica. Twee keer per week ontvangt de scherpzinnige en veelzijdige tv-presentator een bijzondere gast uit onder andere de politiek, media of sportwereld. In een intieme setting onderwerpt Jensen hen aan zijn kritische vragen en scherpe humor. Hij voert spannende gesprekken die spraakmakend zijn en grijpt iedere kans aan om een discussie op gang te brengen. Er wordt veel gelachen, maar het gaat er soms ook heftig aan toe. Jensen is vanaf 21 maart twee keer per week met zijn talkshow bij Veronica te zien, op donderdag om 22.30 uur en op maandag om 22.00 uur.

Jensen: “Na een periode van meditatie, rust, bezinning en een hoop alcohol ben ik er weer klaar voor. Ik kan me echt geen betere zender bedenken voor mijn talkshow dan Veronica. Ik kan niet wachten om weer te beginnen.”

Mark Bruitsman, zendermanager Veronica: “Jensen is nog steeds de meest spraakmakende talkshow host van Nederland. In deze nieuwe vorm past hij als geen ander bij Veronica. Het is tijd om de ingeslapen late avond in Nederland weer eens lekker wakker te schudden. Ik kijk uit naar een mooie reeks opzienbarende televisie met een hoog entertainmentgehalte.”

Vanaf donderdag 21 maart om 22.30 uur bij Veronica

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *