Romantisch aanzoek op set ‘GTST’ in ‘All You Need Is Love’ bij RTL 4

Castfoto_GTST (1)Zaterdag 2 februari is Nederland getuige van een verrassend huwelijksaanzoek in een exclusieve setting. Jeffrey heeft de hulp van ‘All You Need Is Love’ ingeschakeld, omdat hij de liefde van zijn leven op een zeer speciale manier ten huwelijk wil vragen. Zijn vriendin Linda is fan van het eerste uur van de populaire serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, en al jaren kijkt Jeffrey elke avond trouw met haar mee. Robert ten Brink heeft daarom samen met Jeffrey en het team van ‘GTST’ een opmerkelijke stunt uitgehaald om Linda de verrassing van haar leven te bezorgen. Jeffrey speelt een gastrol in de soap naast personages Rik, Rikki en Nuran. Hoe reageert Linda als zij nietsvermoedend naar haar favoriete soap zit te kijken en plots haar Jeffrey voorbij ziet komen met dé vraag: Wil je met me trouwen?

Naast Linda worden nog een aantal gasten verrast in de uitzending van ‘All You Need Is Love’. Zij worden geheel onverwachts toegezongen door hun geliefdes die wat goed te maken hebben. Ook Sander doet iets speciaals voor zijn moeder die hem alleen heeft opgevoed en op wie hij zijn leven lang al kan rekenen. Samen met Simon van de ‘Taarten van Abel’ duikt hij de keuken in. Verder zorgt Robert ervoor dat het vuur wordt aangewakkerd tussen Erwin en Monique. Al vier jaar draaien deze tortelduifjes om elkaar heen. Robert vindt het hoog tijd voor actie.
Naast liefdesgeluk in Nederland, is Robert ook weer afgereisd naar Australië. Dit keer met Roel en zijn vrouw Marie, die van origine een echte ‘Ozzy’ is. Jaren geleden heeft zij haart hart gevolgd en is naar Nederland gekomen. Inmiddels heeft zij samen met Roel een zoontje gekregen, William. De familie van Marie hebben zij al jaren niet meer gezien. Nu het niet zo goed gaat met de moeder van Marie en de zus van Marie op het punt staat om te bevallen, vliegt Robert met Marie, Roel en William de naar de andere kant van de wereld voor een hereniging.

Goede Tijden, Slechte Tijden en All You Need is Love worden geproduceerd door Endemol Nederland.

Uitzending:elke zaterdag tussen 20.30 uur en 22.00 uur bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *