Ron en Rick Brandsteder testen showbizzkennis in de Showbizzquiz

SBS/Elvin.

SBS/Elvin.

Ron en Rick Brandsteder zijn vanaf 16 februari terug bij SBS6 met het nieuwe spelprogramma de Showbizzquiz. Beide Brandsteders spelen met een eigen team van vrienden, familieleden en kennissen tegen elkaar.

Door zoveel mogelijk showbizzvragen goed te beantwoorden kunnen zij een flink geldbedrag bij elkaar spelen. Tot en met de finale doen vader en zoon Brandsteder er alles aan om de ander te laten verliezen en uiteindelijk in het showbizzzwembad te zien plonzen. Het team dat het in het finalespel droog weet te houden, mag het gewonnen geldbedrag mee naar huis nemen.

Extra leuk voor de kijker, is dat de quizonderdelen thuis via het Tweede Scherm (sbs.nl/plus) mee te spelen zijn. De Showbizzquiz is vanaf 16 februari elke zaterdag om 21.30 uur bij SBS6 te zien.

De scheiding van Rafaël en Sylvie, de eerste en laatste James Bond, de tatoeages van David Beckham: dagelijkse kost voor de echte showbizzkenners. Door televisieprogramma’s zoals Shownieuws, entertainment- en lifestyle-magazines, kranten en internetsites worden we continu op de hoogte gehouden van nieuwtjes over sterren van toen en nu. In de Showbizzquiz wordt deze kennis getest met rubrieken als Vallende Sterren, Sterren Schieten en het Stroopwaffelen.

Ron en Rick Brandsteder voeren een team van vier vrienden, familieleden of collega’s van verschillende leeftijden aan. Aangemoedigd door een enthousiaste publiekstribune nemen de teams het tijdens verschillende spellen tegen elkaar op. Wie heeft uiteindelijk de meest uitgebreide showbizzkennis in deze gezellige familieshow?

Het programma wordt geproduceerd door Talpa.
http://www.sbs6.nl/programmas/showbizzquiz

De Showbizzquiz
Vanaf 16 februari elke zaterdag om 21.30 uur bij SBS6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *