‘RTL Boulevard breidt uit met weekenduitzendingen’

RTL Boulevard is vanaf het najaar ook op zaterdag en zondag te zien, dat meldt het AD op basis van bronnen in Hilversum. Het zou de wens van RTL en de makers van het entertainmentprogramma van RTL4 zijn om vanaf komend najaar ook op zaterdag en zondag een uitzending te maken.

Achter de schermen wordt er volgens de bronnen momenteel hard gewerkt om in september of oktober te beginnen met de eerste weekenduitzendingen. De ambitie om te beginnen met weekenduitzendingen komt onder meer door de populariteit van On Demand-diensten.

Zenders leggen door diensten als Netflix en YouTube de focus op live-programma’s. “Om dezelfde redenen zou ook worden nagedacht over weekenduitzendingen van Humberto Tans doordeweekse talkshow RTL Late Night”, schrijft de krant. RTL wilde tegenover het AD niet reageren op het verhaal.

Als de weekenduitzendingen er daadwerkelijk komen, is de vraag of de vaste gezichten van het programma ook op zaterdag en zondag te zien zullen zijn. Het is ook niet bekend of het programma in het weekend een andere invulling met andere gezichten krijgt dan de uitzendingen doordeweeks.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard

Foto: RTL/William Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *