RTL Telekids app binnen maand al honderduizend keer gedownload

image002 (12)Met ruim honderdduizend downloads in een maand tijd heeft de gratis app van RTL Telekids een vliegende start beleefd. De kinderzender lanceerde de video on demand app midden januari. De kindvriendelijke en veilige app waarmee je online met een smartphone of tablet de laatste uitzendingen van RTL Telekids-programma’s kunt bekijken is geschikt voor zowel Android als Apple iOs en is te downloaden via Google Play en Apple App Store.

RTL Telekids wil een platform bieden waar kinderen overal en altijd in een betrouwbare omgeving zelfstandig kunnen genieten van onderscheidende, inspirerende, vrolijke en geweldloze kindercontent. In de app zijn uitsluitend kinderprogramma’s van RTL Telekids te bekijken, zoals bijvoorbeeld ‘Hallo K3’, ‘Green-Kids’, ‘Bobo’ en ‘Brandweerman Sam’.

De app is standaard geïnstalleerd op de RTL Telekids tablet die onlangs op de markt is gebracht. Deze Android tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en kan tegen een stootje. Ouders kunnen instellen welke sites en applicaties hun kinderen mogen bezoeken en gebruiken.

 

RTL Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8. De kinderzender heeft ook een digitaal kanaal dat zeven dagen per week, 24 uur per dag uitzendt. RTL Telekids 24/7 is te zien bij Ziggo (kanaal 312) en Caiway (kanaal 126).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *