RTL4 met nieuw tv-experiment: Kopen zonder Kijken

RTL4 komt met een nieuw tv-experiment waarin mensen een huis gaan kopen, zonder te kijken wat voor huis ze precies kopen. RTL zoekt momenteel kandidaten voor het nieuwe programma. “Durf jij een huis te kopen zonder dat je het hebt gezien?!”

“Lukt het jullie maar niet om hét perfecte huis te kopen of worden jullie het maar niet eens over welke stad of wijk? Zoek je elke dag en gaat alles aan je neus voorbij? Durf jij het aan om dit lot uit handen te geven?”, zo luidt de oproep.


In het nieuwe programma Kopen zonder Kijken gaan woonexperts het perfecte huis uitzoeken voor de kandidaten. “Misschien lukt het onze woonexperts wél jouw perfecte huis te bemachtigen.” Wie het programma gaat presenteren is net als een uitzenddatum niet bekend.

Aanmelden voor het nieuwe programma kan via de website van RTL.

One comment on “RTL4 met nieuw tv-experiment: Kopen zonder Kijken

  1. Nanda schreef:

    Hoi redactie,

    Wij zijn een gemengd gezin..
    En wonen nu nog in twee huizen en zouden wel graag samen willen gaan wonen in (of heel vlak bij) Ijsselstein! Dus het zal gaan om en groot huis/pand.. onze pubers kunnen evt mooi meehelpen met verbouwen… levert vast leuke tv op.. ben benieuwd naar alle voorwaarden. Hoor graag van jullie.. Gr Nanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *