RTL4 schuift It Takes 2 en Familie Kruys uur op

RTL4 schuift It Takes 2 en Familie Kruys een uur op. It Takes 2 is vanavond om 21:00 uur te zien en Familie Kruys om 22:30 uur, dat meldt de tv-zender zondag. Het verplaatsen van de programma’s heeft mogelijk te maken met de extra lange uitzending van Studio Sport Eredivisie op NPO 1.

RTL4 geeft geen reden waarom zij hun programmering hebben omgegooid, maar mogelijk heeft het te maken met de concurrentie van NPO 1. De samenvatting van de Eredivisie op NPO 1 duurt vandaag tot 21:05 uur, omdat alle Eredivisie-wedstrijden dit weekend op zondag zijn gespeeld.

De tv-zender heeft de programmawijzing opmerkelijk genoeg niet goed gecommuniceerd met het publiek. Op Social Media zegt RTL4 niks over de verschuivingen op de zondagavond. RTL4 heeft alleen een aantal keer in beeld aangegeven dat de twee programma’s vandaag later te zien zijn.

It Takes 2 en Familie Kruys zijn een uur later te zien dan normaal. Foto: Daniël Schalk / Showbizznetwork

Om 20:00 uur zendt RTL4 nu een herhaling van Ontvoerd uit. Door de extra lange uitzending van Studio Sport Eredivisie heeft NPO 1 haar programmering ook omgegooid. De Reünie is vanavond om 21:05 uur te zien. Om 22:00 uur in de TV Show te zien, waarin Ivo Niehe op bezoek gaat bij OG3NE.

Bekijk It Takes 2 op TVblik.nl/it-takes-2

Foto bovenaan: RTL / William Rutten

10 comments on “RTL4 schuift It Takes 2 en Familie Kruys uur op

 1. Monique schreef:

  En bedankt RTL 4!! Wordt er dan tegenwoordig écht alleen nog maar naar de kijkcijfers gekeken, zelfs bij een serie waarvan het laatste deel uitgezonden wordt?
  Dan is ook al de teletekst weg bij jullie, en komen er een.hoop mensen er dus een dag later achter. Ben tegenwoordig niet echt blij meer met de RTL zenders

 2. Anja schreef:

  Rtl 4 heeft dat gedaan omdat studio sport langer duurde ivm alle samenvattingen van de voetbal.
  Aankomende zondag zal it takes 2 wel weer later beginnen. Dan duurt studio sport weer tot 21.00 uur.
  Alles voor de kijkcijfers bij rtl

 3. Mar schreef:

  Een van de laatste programma’s van die Wendy en vriendenkliek die ik nog bekeek, Ik vind het niet eens erg dat ik deze laatste afl gemist heb, erger was dat ik die It takes 2 meuk buiten mijn wil heb opgenomen. Ik weet niet wat daar het ergst aan is, de popi kandidaten, de coaches (op Waylon na, de enige die niet alleen met zichzelf bezig is) de waardeloze juryleden of de nog afgrijselijkere presentatoren.

 4. lucy schreef:

  Lekker is dat, neem je Fam. Kruys op heb je een heel ander programma opgenomen en de aflevering wordt ook niet herhaald.

 5. E. Morgenster schreef:

  Echt een schofterige streek. De fans die het allemaal opnemen bedonderen en het ook nog eens niet herhalen! Waarom zou je ueberhaupt nog naar RTL4 kijken!!! Daar maken ze het toch zelf naar… en trouwens… het werd ook niet aangekondigd bij de dagelijkse gids van RTL4!!! Belachelijk… zo ga je toch niet met je kijkers om !

 6. Nel Frölich schreef:

  wat een zooitje dat rtl4 zat gisteravond te wachten op de serie Familie Kruis die kwam een uur later , dat had toch ook wel even vermeld kunnen worden !!!! Kom op he! dit is echt niet normaal

 7. Nel Frölich schreef:

  jullie worden steeds slechter met de programma’s zitten een stel zo genaamde populaire mensen daar hun commentaar te geven , slaat kant nog wal . Geen wonder dat ik steeds vaker naar andere zenders ga . Jammer hoor ooit waren jullie de beste , nu verre van !

 8. sakkers schreef:

  Ja en dan ook nog een euro laten betalen bij uitzending gemist doodleuk blijven zetten dat je de familie Kruys krijgt en dan ook weer rustig it takes 2 voorschotelen dit slaat echt werkelijk alles. Mensen laten betalen voor iets wat je ze totaal niet willen ……

 9. Marja schreef:

  Heb verdikkeme de helft van dit leuke programma gemist. Stond keurig geprogrammeerd, maar blijkbaar gooit voetbal ook hier alles overhoop. Bedankt!

 10. Melle schreef:

  Ben je een keertje niet thuis, recorder ingesteld geen fam Kruys en nog wel het laatste deel en dat nu typisch rtl hebben toch altijd moeite met de juiste tijd maar dit slaat helemaal nergens op, ze hebben gewoon lak aan de kijkers en zien alleen maar kijkcijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *