RTL5 in 2017 met nieuw seizoen Temptation Island

Temptation Island 2Temptation Island krijgt in 2017 een nieuw seizoen, dat heeft RTL5 bekendgemaakt. De jongerenzender zoekt momenteel naar kandidaten voor het nieuwe seizoen, dat volgend jaar te zien zal zijn op RTL5. Temptation Island keerde afgelopen voorjaar na 7 jaar terug op de buis.

Temptation Island was tussen 2002 en 2009 een groot kijkcijfersucces op Veronica en de Vlaamse tv-zender VT4. Temptation Island begon in 2001 in Amerika op FOX. Het programma werd verkocht aan onder meer Australië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Scandinavië en Nederland.

In Amerika kent Temptation Island slechts drie seizoenen. Door tegenvallende kijkcijfers werd de stekker uit de realityshow getrokken. RTL5 kwam afgelopen februari met een nieuw seizoen van Temptation Island, met presentator Rick Brandsteder en Miss België Annelien Coorevits als nieuw presentatieduo.

Bekijk Temptation Island op TVblik.nl

4 comments on “RTL5 in 2017 met nieuw seizoen Temptation Island

 1. R. Tilstra schreef:

  Goedenavond. Ik zou me graag aanmelden voor het nieuwe seizoen van temptation island 2017.
  ik heb zelf mee gedaan aan het programma extreem jaloers in 2015 op rtl4.
  Graag hoor ik van u.
  Mvg Ricardo tilstra

 2. Karim Alian schreef:

  Waar kan ik mij aanmelden voor temptation island? Voor aankomende seizoen inschrijving via de bovenstaande website is niet meer mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *