‘Ruud de Wild moet nog groeien als tv-jurylid’

The Next PoptelentJacques d’Ancona denkt dat Ruud de Wild nog veel te leren heeft als jurylid op televisie. Dat vertelt de Soundmixshow-bekendheid maandag in Spits. De Wild zit in de jury van The Next Pop Talent, dat zaterdag begon op SBS 6. “Ruud de Wild moet nog groeien als jurylid. Hij is een uitstekende presentator en een van de topmensen die we hebben uit het dj-vak, maar hij houdt het nu nog wat vlak en netjes als jurylid. Als jurylid moet je scherp kunnen verwoorden, dat mis ik nog een beetje bij Ruud.

Over de andere juryleden is d’Ancona positiever. Zo vindt hij Glennis Grace ‘echt een vakvrouw’ en vindt hij Stacey Rookhuizen ‘spannend’. “Stacey vroeg aan een deelnemer: waarom denk je dat je talent hebt? Achter zo’n vraag gaat een wereld schuil, ze zet de deelnemers aan het denken.

Xander de Buisonjé is wat d’Ancona betreft nog wat te lief. “Xander deed me denken aan de tijd dat ik zelf jurylid was en ik met zangers en andere mensen uit het vak in de jury zat van de Soundmixshow. Zij wilden vooral leuk overkomen en zeiden dus tegen mij: de kritiek is voor jou.”

The Next Pop Talent is nog net geen succes op SBS 6. Op zaterdag is de tweede aflevering te zien.

© Mediacourant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *