Sacha de Boer bereikt 573.000 mensen met Verborgen verleden

Oud NOS nieuwslezeres Sacha de Boer was zaterdagavond de hoofdgast in Verborgen verleden. Zij ging op onderzoek uit naar haar verleden. Rond 20.25 uur schakelden er dan ook weer 573.000 mensen in. Dit zijn er iets meer dan een week eerder.

Vorige week wist Verborgen verleden 563.000 mensen te bereiken. In die aflevering ging Albert Verlinde op onderzoek uit naar zijn verleden. Ondanks de stevige concurrentie, bleef Verborgen verleden stabiel. De kijkcijfers van zaterdagavond zorgden ervoor dat deze aflevering op plek 15 in het kijkcijferoverzicht. De NTR ziet een marktaandeel binnen komen van 9,2 %. 

In de vooravond wist vooral Kassa weer veel mensen te bereiken. Het consumentenprogramma van de VARA besteedde onder andere aandacht aan verschillende sapjes. Zo zou je van sommige sapjes veel kilo’s afvallen. Voor Kassa meer dan genoeg reden om hier eens onderzoek naar te doen.

De verschillende experts gaven al aan dat de sapjes niet gezond zijn. Helaas wilde de maker van de sapjes niet live in de studio reageren. In totaal keken er weer 1.053.000 mensen naar Kassa. Hiermee komt Kassa uit op plek zes in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 27,1 %.

RTL 4 wist weer 545.000 mensen te bereiken met Eigen huis en tuin. Daarna bleven er nog 525.000 mensen over voor RTL Woonmagazine. Hiermee is het zilver voor RTL 4. De vooravond van SBS6 bestond uit De 20… en uit Lachen om home video’s. Beide programma’s scoorden 297.000 kijkers en 471.000 kijkers. Hiermee is het brons voor SBS6.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Bekijk Verborgen verleden terug via TVblik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *