Spraakmakend Haags duo vertrekt uit geliefde volksbuurt in ‘Huisje boompje Barbie’

image012Na een turbulent jaar, waarin Barbie en Michael elkaar het jawoord gaven en hun prachtige liefdesbaby Angelina werd geboren, heeft het spraakmakende duo een dramatische beslissing genomen: ze vertrekken uit hun geliefde volksbuurt… ze gaan verhuizen! Volgens Barbie dwalen er geesten rond in hun huis waardoor er met bloedspoed verkast moet worden naar een nieuw liefdesnestje.

In ‘Huisje Boompje Barbie’, te zien bij RTL 5 vanaf dinsdag 5 maart, is heel Nederland acht weken lang getuige van deze volgende mijlpaal in het leven van de familie Van der Plas. Het opvallende stel heeft hun oog laten vallen op een jaloersmakend mooi huurhuisje slechts enkele kilometers verderop, maar gevoelsmatig is het een continent verwijderd van Cor, Ron, zwager Patrick, (schoon)zus Precilla en afhaalchinees De Muur.

 

De nieuwe stap in het onbekende zorgt vooral bij Barbie voor ondraaglijke spanning: is het eigenlijk wel een goede beslissing om te gaan verhuizen? Gaat ze haar ouders, vrienden en nagelstudio niet vreselijk missen? Wie worden haar nieuwe buren? En welke zonnebank is in de buurt? Ook bij Michael zorgt de verhuizing voor slapeloze nachten. Hadden ze niet beter even een paar maanden kunnen wachten met deze mensonterende logistieke operatie?

 

Voordat het seizoen van start gaat op 5 maart krijgt de kijker aanstaande dinsdag nog een uitgebreide terugblik op alle gebeurtenissen rondom het veelbesproken koppel. In deze speciale uitzending wordt ook alvast een sneak preview gegeven op de nieuwe reeks.

 

Uitzending RTL 5:

‘Huisje Boompje Barbie, wat vooraf ging…’, dinsdag 26 februari tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

‘Huisje Boompje Barbie’, vanaf dinsdag 5 maart tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *