‘Sterren vinden uitnodiging Koffietijd grote eer’

Koffietijd_3 (1)Bekende Nederlanders vinden het een eer om te gast te zijn in de ochtendshow Koffietijd. Dat stelt presentatrice Pernille La Lau in weekblad Televizier. Volgens La Lau kost het geen moeite om gasten te strikken. “Iedereen wil langskomen. In het eerste seizoen was dat nog niet. Toen wilden veel BN’ers eerst afwachten of het wel wat zou worden. Nu komen ze allemaal, ook mensen als Leon de Winter en Nico Dijkshoorn. Ze vinden het een eer als ze worden uitgenodigd“, legt ze uit.

De presentatrice is trots op haar programma. “Ik vind Koffietijd een afspiegeling van de samenleving. We hebben onze eigen deskundigen en besteden meer dan welke andere talkshow aandacht aan goede doelen.”

Collega Loretta Schrijver is volgens Televizier de meelevende presentatrice enQuinty Trustfull de vrolijke, maar wat is La Lau? “Ik hoor altijd dat ik warm ben, verder zou ik het niet weten. We doen het met z’n drieën en ik kan alleen maar zeggen dat we samen enorm veel lol hebben, we liggen iedere dag wel in een deuk om iets.”

Haat en nijd is er volgens haar niet. “Als dat zo was, zou ik het niet volhouden, dan was ik allang weggeweest.”

© Mediacourant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *