T-Mobile streamt live commercials via 4G op Nederlandse televisie

T-Mobile streamt vanavond vanaf 18.08 uur, als eerste in Nederland live commercials op lineaire televisie. De elf commercials worden via het 4G-netwerk van T-Mobile gedurende de avond op diverse locaties in Nederland opgenomen en live via een controlekamer in Hilversum op RTL en SBS uitgezonden.

De verschillende commercials worden geregisseerd door gerenommeerd filmregisseur, fotograaf en reclameman Johan Kramer. 

Randy van Essen, Director Brand & Communications T-Mobile: “Vandaag zijn we net als vorig jaar uitgeroepen tot het best geteste netwerk van Nederland. Dit is voor ons, maar vooral voor onze klanten de bevestiging dat we een ijzersterk netwerk hebben. We zijn daarom op het idee gekomen om onszelf uit te dagen om op een creatieve en gedurfde manier ons netwerk in te zetten als bewijs in de communicatie over ons netwerk. ”

Van Essen vervolgt: “We kunnen heel hard roepen dat T-Mobile hét Unlimited netwerk heeft, maar geloofwaardiger is het om het gewoon te laten zien. Het is een uitdaging want met live tv kan er van alles misgaan, maar we vertrouwen erop dat we via ons Unlimited-netwerk, grappige, maar bovenal goed gemaakte reclamespots uit gaan zenden. Met deze campagne brengen we de internetcultuur naar de televisie en zetten we een nieuwe stap in reclamemaken. Het is ook een viering van alle bijzondere en grappige filmpjes die dagelijks via ons netwerk worden gedeeld.”

Foto: T-Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *