De teaser trailer voor ”Thor Ragnarok” is uitgekomen

De teaser trailer voor ‘‘Thor: Ragnarok’’ is uitgekomen. ‘‘Thor: Ragnarok’’ is een opkomende Amerikaanse superhelden film gebaseerd op het Marvel Comics karakter Thor. De film is een productie van Marvel Studios en Walt Disney Studios Motion Pictures distributeert de film.

De film is het vervolg van 2011’s ‘‘Thor’’ en 2013’s ‘‘Thor: The Dark World’’. Het is de zeventiende film in de Marvel Cinematic Universum. De film is geregisseerd door Taika Waititi met een scenario door Eric Pearson.

De cast van de film bestaat uit Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch en Anthony Hopkins. In ‘‘Thor: Ragnarok’’ moet Thor Hulk verslagen in een gladiatorisch gevecht en dat moet hij op tijd doen om Asgard te redden van Hela en de opkomende Ragnarok. De film zal uitkomen op 2 november 2017.

Een derde Thor film was bekendgemaakt in januari 2014. De titel en de betrokkenheid van Hemsworth en Hiddleston werd bekendgemaakt in oktober 2014. Waititi werd bekendgemaakt als regisseur in oktober 2015, nadat Alan Taylor besloot niet terug te komen na de tweede film. Ook werd bekendgemaakt dat Ruffalo had toegetreden tot de cast.

Principal Photography, waarbij de film gefilmd wordt, vond plaats van juli 2016 tot oktober 2016. Het vond plaats in Queensland en Sydney, Australië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *