Wendy van Dijk niet boos om negatieve recensies

0211_Ushi

Wendy van Dijk is er niet boos over dat haar bioscoopfilm Ushi Must Marry de grond in geschreven wordt. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice aan 538. Van Dijk heeft een stortvloed aan negatieve recensies over zich heen gekregen. “Die waren niet mals, nee. Dat had ik wel verwacht, hoor. Ik begrijp het ook wel een stukje. Het is slapstickachtig en als je je volledig daarop concentreert en je houdt er niet van, dan kan ik me heel goed voorstellen dat je het helemaal niets vindt.”

Zelf is ze ook niet honderd procent tevreden, “maar als je kijkt naar de mix met de reality en het geheel, dan herken je echt wel Ushi en dan is het echt wel op punten hartstikke grappig.”

Toch begrijpt ze de recensenten. “Het maakt me niet boos. Ik snap het wel. Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid, maar ik vind het helemaal niet onrechtvaardig. Ik snap wel dat ze dat dan niet leuk vinden. Het is ook een smaakkwestie.”

Doordat wij naar het gezin hebben gekeken, dachten wij: slapstick is voor de kinderen hartstikke grappig. Voor de ouderen zit de onderlaag er weer in. Het is een soort mix“, besluit ze.
Ushi Must Marry draait vanaf donderdag in de bioscopen.

© Mediacourant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *