Zeker 1,3 miljoen mensen zien Martine Hafkamp terug keren in GTST

Donderdagavond was het dan eindelijk zo ver. Niemand minder dan Martine Hafkamp, gespeeld door Inge Iepenburg, keerde terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Na een jarenlange afwezigheid was Martine dan eindelijk weer te zien. In de aflevering van donderdagavond ging GTST even terug in de tijd. In totaal werd de klok negen maanden teruggedraaid.

Deze speciale aflevering van GTST werd bekeken door 1.337.000 mensen. Hiermee scoort de soapserie van RTL 4 een marktaandeel van 21,2 %. Alleen het NOS Journaal van 20.00 uur wist om datzelfde tijdstip meer kijkers te bereiken, namelijk 2.084.000. Met de kijkcijfers voor de speciale aflevering staat GTST op de derde plek in het kijkcijferoverzicht. 
Woensdagavond keken er ook al veel mensen naar GTST. In die aflevering maakte Inge Schrama haar comeback. In de laatste minuten van de aflevering kwam haar personage, Sjors, terug in beeld. De comeback van Sjors werd dan ook bekeken door 1.319.000 mensen. Dat was goed voor een derde plek van het kijkcijferoverzicht van woensdag 1 maart.

Nu Martine Hafkamp terug is, breken er onzekere tijden aan in Meerdijk. Vooral de familie Sanders moet zich grote zorgen gaan maken. In de aflevering van donderdagavond maakte Martine duidelijk dat ze ‘voorgoed’ in het leven van haar dochter Sjors en haar kleindochter Lana wilde blijven. Maar of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog niet bekend gemaakt.

Dit blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *