Zeker één miljoen kijkers voor Beste zangers

Zaterdagavond was het weer tijd voor Beste zangers. Deze keer stond Tania Kross centraal. De andere zangers moesten allemaal een nummer voor haar zingen. Zo zong Maan een opera nummer, Brace ging voor Ave Maria en zong Tommie Christiaan het nummer Caruso. Maar uiteindelijk hield Tania het niet droog toen Anita Meijer begon met zingen.

Anita zong het nummer Somewhere. Dat zorgde voor een emotionele Tania. Zij was maar wat blij met dit optreden. Ook op social media werd deze aflevering positief ontvangen. In totaal zaten er weer 1.072.000 mensen klaar voor de vijfde aflevering van Beste zangers. Hiermee staan zij samen op de tweede plek in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor AVROTROS komt uit op 25,9 %. 

Het was overigens voor het eerst dat opera centraal stond in Beste zangers. In alle seizoenen is dat nog niet eerder voorgekomen. Dat zorgde meteen voor een lastige situatie voor de zangers. Maar toch liet iedereen zich van zijn en haar beste kant zien. Tania genoot zichtbaar van haar muzikale avond.

Een week geleden stond zanger Brace centraal. In die aflevering zorgde Anita ook al voor veel emotie. Vooral Maan hield het niet droog toen Anita Flink Zijn zong. Haar tranen vloeiden volop, waardoor Kenny B haar troostte. Die aflevering werd bekeken door 1.012.000 mensen.

Jörgen Raymann stond om 21.20 uur klaar voor De kleine lettertjes. In totaal schakelden er zeker 738.000 mensen in voor deze quiz. Een week eerder keken er minder mensen, namelijk 542.000. Met de huidige kijkcijfers staat Jörgen dan ook op plek zes in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor KRO-NCRV komt uit op 17,2 %.

De parkiet stond zaterdagavond centraal in een nieuwe aflevering van Stadsmormels. Rond de klok van 22.05 uur zaten er 595.000 mensen klaar voor deze natuurserie van de VARA. Een week eerder keken er 458.000 mensen naar deze natuurserie. Dankzij de kijkcijfers voor de parkiet staat Stadsmormels op plek negen in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 13,9 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Bekijk Beste zangers terug via TVblik. 

Foto: AVROTROS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *