24Kitchen in het teken van Foodtrucks

24Kitchen zet deze zomer foodtrucks centraal in hun zomerse programmering. Deze zomer komt de kookzender namelijk met een nieuw seizoen Food Truck Challenge en een nieuwe editie Food Truck Awards.

Deze zomer komt 24Kitchen met een nieuw seizoen van het populaire tv-programma 24Kitchen Food Truck Challenge. In dit nieuwe seizoen gaan drie teams een culinaire strijd op wielen aan. Lange Frans en Pauline Wingelaar vormen ieder een team met een wekelijks wisselende bekende Nederlander.

Onder andere Patty Brard, Ferry Doedens, Anouk Hoogendijk en Tess Milne staan Lange Frans en Pauline bij. Het derde team bestaat uit De Worsten van Babel, met 24Kitchen-chefs Hugo Kennis en Jasper en Marius Gottlieb. Iedere aflevering vindt plaats op een ander zomers festival

Daarnaast gaat 24Kitchen voor het vierde jaar op rij op zoek naar de beste food truck van Nederland. Food trucks zijn niet meer weg te denken uit het culinaire landschap en de Food Truck Awards van 24Kitchen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een felbegeerde prijs.

24Kitchen Food Truck Challenge, vanaf zaterdag 14 juli wekelijks om 19.00 uur.

Foto: 24Kitchen

Geef een reactie