743.000 kijkers voor Boulevard-afscheid Albert Verlinde

Afscheid VerlindeVrijdagavond zaten er 743.000 mensen voor de televisie voor het afscheid van Albert Verlinde als entertainmentdeskundige bij RTL Boulevard. Het marktaandeel is goed voor 25,2 procent. Verlinde is 15 jaar het gezicht geweest van RTL Boulevard, maar vertrekt nu bij het programma.

RTL Boulevard ziet er vanaf aankomende maandag anders uit. Presentator Luuk Ikink wordt het gezicht van het RTL4-programma en is als co-presentator dagelijks naast Winston Gerschtanowitz, Beau van Erven Dorens of Ruben Nicolai, die elkaar om de week afwisselen, te zien.

Tijdens een speciale afscheidsuitzending werd Verlinde toegesproken door collega’s en bekenden van de presentator, waaronder minister-president Mark Rutte. “Namens heel Nederland zeg ik: bedankt voor de afgelopen vijftien jaar”, zei de minister-president in zijn videoboodschap.

“Ik ga je missen, oprecht uit mijn hart”, zei RTL Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz aan het einde van de uitzending. Ook RTL Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens gaat Verlinde erg missen. “We zijn drie jaar getrouwd geweest”, zei de eerste presentator van RTL Boulevard.

“Het waren vijftien ongelofelijke jaren”, zei Verlinde in zijn afscheidsspeech. RTL Boulevard komt vanaf maandag vanuit een nieuwe studio in Amsterdam. “Ik ben blij dat ik afscheid mag nemen op deze manier. Boulevard gaat door. Ik ga kijken en gun iedereen het allerbeste”, vervolgde hij.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard 

Geef een reactie