Aanmeldingen voor The Voice Senior weer geopend

The Voice Senior is vrijdagavond begonnen. Maar de aanmeldingen zijn nu al weer geopend. Tijdens de aflevering van vrijdag maakte Martijn Krabbé bekend dat de aanmeldingen voor The Voice Senior geopend zijn. Alle zestig plussers die kunnen zingen kunnen zich nu aanmelden. Het lijkt erop alsof deze versie van The Voice een tweede seizoen gaat krijgen.

Het is dan nog maar de vraag wie er dan in de rode stoelen gaan zitten. Gordon is namelijk volgend jaar te zien bij SBS6. Waarschijnlijk blijven Marco Borsato, Ilse DeLange en Angela Groothuizen wel in de jury zitten. Of daar eventueel een nieuwe coach aan toegevoegd zal worden, is nog niet bekend gemaakt. 

Na vanavond zullen er nog drie aflevering te zien zijn van het huidige seizoen. Over drie weken is de finale. Dan wordt duidelijk wie er de eerste versie van The Voice Senior heeft gewonnen. Voor het zover is komen er eerst nog the battles en de knock-outs. Die zijn de komende twee weken te zien.

Vandaag maakte RTL Boulevard bekend dat Rusland en Duitsland ook The Voice Senior gaan maken. Tijdens de opnames van de Nederlandse versie waren er ook veel buitenlandse pers aanwezig. Ook onze zuiderburen, de Belgen, komen met een speciale versie van The Voice.

The Voice Senior is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Talpa

Geef een reactie