Ajax donderdag naar ‘de laatste 16’ in de Europa League?

image002 (13)Vorige week zagen ruim 1,2 miljoen kijkers hoe Ajax de eerste wedstrijd van de knock out-fase van de Europa League thuis met 2 – 0 won van Steaua Boekarest. Op donderdag 21 februari staat de uitwedstrijd tegen de Roemenen op het programma. De uitgangspositie geeft goede hoop op het bereiken van ‘de laatste 16’ van het Europese toernooi. Ook deze wedstrijd is live te zien bij RTL 7.

 

De finale van de Europa League vindt dit seizoen plaats in de Amsterdam ArenA. Lukt het coach Frank de Boer om met zijn mannen door te dringen tot deze voor hen unieke thuiswedstrijd? Het commentaar bij Steaua Boekarest – Ajax komt in elk geval van Leo Driessen.

 

Aansluitend is bij RTL 7 live de return tussen het KRC Genk van de Nederlandse trainer Mario Been tegen VfB Stuttgart te zien. In Duitsland bleef de teller op 1 – 1 steken en wellicht kunnen de Belgen in eigen huis nu voor een stunt gaan zorgen.

Vincent Schildkamp verzorgt het commentaar bij dit duel.

 

De Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Onder meer Liverpool, Chelsea, Atlético Madrid, Napoli, Lazio en Inter Milan komen in actie.

 

Wilfred Genee presenteert de uitzending en Johan Derksen en René van der Gijp schuiven aan voor de wedstrijdanalyses.

De wedstrijden worden online live gestreamed via www.rtl.nl/europaleague.

 

Uitzendingen: RTL 7, donderdag 21 februari

18:00 uur Voorbeschouwing

19:00 uur KRC Genk – VfB Stuttgart LIVE

21:00 uur Steaua Boekarest – Ajax LIVE

23.15 uur Samenvattingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *