Albert Verlinde wil niet ingaan op geruchten SBS6-show

Albert Verlinde wil niet ingaan op de geruchten over een nieuw entertainmentprogramma, dat hij samen met Winston Gerschtanowitz zou gaan maken voor SBS6. “Daar ga ik niet op in”, reageert Verlinde, als hij in een interview met het Algemeen Dagblad naar de geruchten wordt gevraagd.

De geruchten gaan al langer dat John de Mol samen met Verlinde aan een nieuw programma zou werken voor SBS6, onderdeel van De Mol’s zendergroep Talpa TV. Angela de Jong schreef afgelopen week in haar column in het AD dat zij een betrouwbare bron heeft, die de geruchten bevestigt.

Verlinde wilde wel zeggen dat hij met een ‘bewonderde blik’ naar alle plannen van John de Mol kijkt. “Het voelt alsof er een soort masterplan wordt uitgevoerd. Heel knap wat hij aan het doen is. Met Johnny. Met de heren van Voetbal Inside, dat was een huzarenstukje. En met Linda misschien”, aldus Albert.

Toch kijkt hij ook ‘meelevend’ naar RTL, waar hij jarenlang het gezicht was van het RTL4-programma RTL Boulevard. “Het is vervelend, maar elk bedrijf krijgt op een gegeven moment een wake up call. Zo moet RTL het ook zien. (…) RTL heeft te lang te veel dingen op zijn beloop gelaten”, aldus Verlinde.

Volgens Angela de Jong wordt de nieuwe show van Verlinde een ‘Boulevard-achtig programma’ en wordt Winston Gerschtanowitz, die in 2017 de overstap maakte naar SBS6, de co-presentator van het programma. Het programma zou volgens De Jong vanaf september 2019 te zien zijn op Talpa-zender SBS6.

Foto: Screenshot RTL4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *