ALGEMENE VOORWAARDEN - Showbizznetwork

ALGEMENE VOORWAARDEN

De onderstaande voorwaarden gelden bij het meedoen aan een win actie, die wordt georganiseerd door Showbizznetwork op de website Showbizznetwork.nl.

  • Showbizznetwork is niet verantwoordelijk voor het product (de prijs van win-acties) en is ook niet aansprakelijk als het product niet naar wens is (of eventuele schade aan het product).
  • Showbizznetwork.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld als u het product niet heeft ontvangen, de producten worden verzonden via de reguliere post (postbedrijf PostNL).
  • Als de winnaar bekend is wordt er een bericht naar deze persoon gestuurd, als deze persoon na een bepaalde periode niet reageert (dit verschilt per win actie) kan er een nieuwe winnaar worden gekozen. De eerste persoon die is benaderd als winnaar heeft dan geen recht meer op de prijs.
  • Het product is bedoeld voor de winnaar van de win actie die is georganiseerd door Showbizznetwork en mag niet worden doorverkocht op welke manier dan ook.
  • Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Het team van Showbizznetwork bepaald hoe de actie loopt. De winnaar wordt door ons op een eerlijke manier gekozen door onze redactie.

Vragen of opmerkingen over de algemene voorwaarden of de win actie? Mail dan de redactie van Showbizznetwork via [email protected]

Reageren is uitgeschakeld.