André van Duin en Anne-Marie Jung maken samen nieuw zaterdagavondprogramma

Vanaf zaterdag 16 maart zijn André van Duin en Anne-Marie Jung samen te zien in het nieuwe programma, Wat een verhaal. Iedere zaterdagavond zijn de twee rond 22.05 uur te zien op NPO 1. In Wat een verhaal worden allerlei verhalen verteld. Het is dan om te raden om een verhaal echt is of juist niet.

André en Anne-Marie zitten in een prachtige setting tegenover kleurrijke vertellers. De kijkers zullen verbaasd reageren om de waargebeurde verhalen. Een verhaal die iedere keer weer terugkomt bij een verjaardag. Het is vervolgens aan André en Anne-Marie om allerlei vragen te stellen die de kijkers thuis ook zouden stellen.

De verhalen worden verteld door bekende acteurs. In iedere aflevering staat één verhaal centraal. Zo staat in de eerste aflevering De Lunch centraal. Heleen, een Zeeuwse ondernemer gaat altijd naar de grote stad om daar te luchten. Iedere keer weer op haar vertrouwde plek en aan haar favoriete tafeltje. Maar deze keer is het niet zoals het zou moeten zijn…

André is nu vooral bekend als presentator van Heel Holland Bakt en Smaakt Naar Meer. Anne-Marie was één van de vele foute vriendinnen van RTL 5. Aan dat programma deed ook Ilse Warringa mee, die weer bekend is als juf Ank van De Luizenmoeder.

De acteurs die in deze serie te zien zijn, zijn onder andere Loes Haverkort Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim van Zeben, Jennifer Welts, Tim Haars, Loes Schnepper en Tina de Bruin.

Wat een verhaal is vanaf zaterdag iedere week te zien om 22.05 uur te zien bij Max op NPO 1.

Foto: Roland J Reinders

Geef een reactie