Anouk Maas krijgt vaste rol in GTST

Musicalactrice Anouk Maas gaat in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) spelen. Dat nieuws is te lezen in het vierde GTST Magazine. In het GTST Magazine voeren Anouk en Caroline de Bruijn (Janine in GTST) een gesprek hierover.

Hierin is te lezen dat Anouk een vaste rol zal gaat krijgen. Zij zal namelijk de rol van Zoë gaan spelen. Dat is te lezen op de website van GTST. Zoë is een zuster die in het ziekenhuis werkt. Daar zal zij de gewonden van de dramatische brand gaan verzorgen. Anouk liet verder weten dat haar personage ‘ambitieus en eigenwijs’ is. 

Het zou ook goed mogelijk zijn geweest dat Anouk de rol van Anna Brandt zou gaan spelen. Deze rol werd tot voor kort gespeeld door Barbara Sloesen. De makers van GTST wilden Barbara graag terug in de soapserie van RTL 4. Maar Barbara zag een comeback niet echt zitten. Zij is zelf drukker met andere series.

Anouk is vooral bekend van musicals. Zo speelde zij in musicals als Flashdance, The sound of music en Beauty and the Beast. Ook deed zij in het tiende seizoen mee aan Beste zangers. Samen met onder andere Do, Frans Duijts en Julia Zahra zong zij de sterren van de hemel.

Wanneer Anouk in GTST te zien is, is nog niet bekend. Wel staat vast dat Anouk in het nieuwe seizoen haar opwachting zal maken. Vanaf 4 september zal het nieuwe seizoen van GTST weer van start gaan. Dan zal langzaam maar zeker duidelijk worden wie de dramatische brand niet heeft overleefd.

2 comments on “Anouk Maas krijgt vaste rol in GTST

  1. Gerthom schreef:

    Hallo anouk welkom in gtst en ik ben gerthom en ik een grote fan jullie

  2. Gerthom schreef:

    Hallo anouk van harte welkom gtst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *