Antje Monteiro speelt hoofdrol in Mamma Mia

Antje Monteiro speelt een van de hoofdrollen in de musical Mamma Mia, zo maakte producent Stage Entertainment Nederland donderdag bekend.

“Met Antje hebben we de perfecte Donna gevonden. De rol van Donna is een warme persoonlijkheid die fantastisch de hits van ABBA moet kunnen vertolken en daarnaast natuurlijk ook moet kunnen acteren. Antje heeft met haar jarenlange carrière bewezen dat ze Donna is, tijdens de audities had zij de X-factor!”, laat producent Albert Verlinde weten.

Antje laat weten erg blij te zijn met haar nieuwe rol. “Ik ben ongelooflijk blij dat ik de rol van Donna mag gaan spelen. Deze rol staat al zo lang bovenaan op mijn bucketlist en heb dan ook hard gewerkt om de rol eigen te maken voor de audities”

Ze vervolgt: “Toen ik het verlossende telefoontje van Albert Verlinde kreeg dat ik het was geworden schoot ik letterlijk in tranen dat ik dit nu mag gaan doen.”

Antje Monteiro heeft al vele rollen op haar naam staan. Ze startte haar carrière in de theaterproductie Jeans. Speelde diverse hoofdrollen in onder anderen Aida, Sesamstraat Live, Cats, Crazy Shopping en We Will Rock You. Antje Monteiro is vanaf september te zien in de rol van Donna in het Beatrix Theater in Utrecht.

Foto: Patricia Steur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *