GTST start vanavond weer!

GTST start vanavond weer!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is vanaf vanavond, 18 augustus 2014, weer te zien bij RTL 4. Na een lange zomer periode zonder GTST kan de kijker vanavond weer genieten van de inwoners uit Meerdijk.

De laatste twee weken van het afgelopen seizoen worden door RTL herhaalt. De kijker kan hiermee weer langzaam maar zeker in het vertrouwde ritme komen. Om 20.00 uur start de eerste aflevering.

Hiermee neemt GTST het stokje over van de GTSTQuiz. De Quiz over 25 jaar GTST heeft de afgelopen weken de plek ingenomen van de soapserie. De kijker kon genieten van veel oude fragmenten uit 25 jaar GTST. 

Afgelopen vrijdag was de grote finale van de GTSTQuiz. De koningin van de soap, Jette van der Meij, heeft de prijs uitgereikt aan de winnaars van de quiz en sloot hiermee het seizoen af. Direct na de quiz kon de kijker genieten van fragmenten van het nieuwe seizoen.

GTST is vanaf vanavond weer te zien om 20.00 uur natuurlijk bij RTL 4. (Let op de komende twee weken zijn herhalingen, het nieuwe seizoen van GTST start op maandag 1 september 2014)!