Geen kijkcijferrecord jubileumaflevering GTST

Geen kijkcijferrecord jubileumaflevering GTST

Geschreven door Pieter Jongsma

De vijfduizendste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden is vrijdagavond niet door een recordaantal mensen bekeken. Dat blijkt zaterdag uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De RTL 4-soap wist ruim 2,3 miljoen mensen te boeien. In 2003 stemden de meeste mensen af op de soap. Destijds zagen ruim 2,7 mensen de 2500e aflevering.

Hoewel er in het verleden meer kijkers voor de buis kropen voor Goede Tijden, Slechte Tijden is het wel de best bekeken aflevering van het jaar tot nu toe. Eerder deze weken bleven minder dan twee miljoen mensen thuis voor de soap.

De second screen app, waarmee de kijker(s) unieke beelden kregen te zien werd gebruikt door 184 duizend kijkers. Dat heeft RTL laten weten.

Goede Tijden, Slechte Tijden was vrijdag het tweede best bekeken programma. De meeste mensen bleven vrijdagavond hangen bij The Voice of Holland. Naar de eerste aflevering van The Battles keken ruim 2,6 miljoen mensen. Het achtuurjournaal wist als derde de meeste mensen te boeien: daar keken ruim 2,1 miljoen mensen naar.

Door: Novum