Martin Morero presenteert 100% NL ochtendshow

Martin Morero presenteert 100% NL ochtendshow

Geschreven door Pieter Jongsma

Morgen, op donderdag 4 december, zal de ochtendshow van 100% NL worden gepresenteerd door Martin Morero. De volkszanger uit 't Gooi zal van 07:00 uur tot 10:00 uur de Muziek van Nederland aan elkaar praten. Deze week hoor je op 100% NL de 'Gooische Vrouwenwerk', waar luisteraars kans maken om op te koffie te gaan bij Gordon's Blushing in Blaricum en daarna te genieten van de film 'Gooische Vrouwen 2' in de nieuwe, hypermoderne JT Bioscoop in Hilversum.

100% NL Jock Lex Gaarthuis: "Het is al jaren een grote wens van 100% NL om Martin Morero te strikken voor het maken van een radioprogramma. Ik ben erg trots dat ik hem mag begeleiden, Martin is natuurlijk één van de grootste zangers van Nederland."

Martin Morero zal in de ochtendshow 'Martin Morero & Friends' praten met zijn collega's uit het vak, waaronder Simon Keizer. De kans is groot dat zijn vriend René Froger ook nog even langskomt.

Martin Morero: "Normaal gesproken kom ik natuurlijk nooit zo allejezus vroeg mijn nest uit, want hoe laat begint het? 07:00 uur? Dus ik zal wel even op gang moeten komen, maar ik heb er wel heel veel zin in. Heerlijke zender, dat 100% NL, veel Nederlandse muziek. Ik zing zelf natuurlijk zelf ook Nederlandstalig. Heerlijk. Het is lang geleden dat ik zelf radio heb gemaakt, maar toen hadden ze nog van die transistorbuizen, dus ik laat het lekker over me heen komen."

'Martin Morero & Friends', donderdag 4 december van 07:00 uur tot 10:00 uur op 100% NL.