Nieuwe single Taylor Swift

Nieuwe single Taylor Swift

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Fans van Taylor Swift opgelet. Op 17 mei 2015 verschijnt haar nieuwe video van haar bijbehorende nieuwe single, Bad Blood. Haar album 1989 wat in 2014 verschenen is, kent nu al drie singles.

De eerste single van dit album was Shake It Off. Het was meteen een nieuwe indruk van de zangers. Ze liet een compleet andere muzikale kant van zichzelf zien. Haar album 1989 was geïnspireerd door de jaren '80.

Ook de tweede single van het album, Blank Space, werd goed ontvangen. De invloeden uit de jaren '80 waren goed te horen. Na het vrolijke Shake It Off en het diepgaande Blank Space kwam er een derde single. 

Single nummer drie werd het nummer Style. Dit nummer heeft van de drie singles de meeste invloeden uit de jaren '80. Haar muziek leek echt uit de jaren '80 te komen. Nu komt de Amerikaanse zangers met een vierde single van dit succesvolle album.

De nieuwste single zal Bad Blood gaan heten. Dit nummer kent ook de invloeden uit de jaren '80 net als de voorganger Style. De zangeres liet zich goed inspireren uit de muziek van haar geboortejaar, 1989. De bijbehorende video van Bad Blood zal 17 mei 2015 live vertoont gaan worden tijdens de Open Billboard Music Awards 2015.

Bekijk hier de videoclip van Style.
Bekijk hier de videoclip van Blank Space.
Bekijk hier de videoclip van Shake It Off.