''Ludo Sanders'' heeft schot overleefd

''Ludo Sanders'' heeft schot overleefd

Geschreven door Sebastiaan Boers

De fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) kunnen weer rustig slapen. Maandagavond ging dan eindelijk het nieuwe seizoen van start. Er is nog veel onduidelijk, maar de hoofdvraag lijkt te zijn beantwoord. Zakenman Ludo Sanders (Erik de Vogel) heeft de schietpartij overleefd.

Tijdens een gezellig uitje met zijn aanstaande schoonzoon Bing (Everon Jackson Hooi) ging het mis. De twee mannen gingen met elkaar kleiduivenschieten. Maar al snel kregen de twee woordenwisselingen. Voor Ludo is het maar niets dat zijn 'prinses' Nina (Marly van der Velden) een relatie met Bing heeft.

In een woede aanval gooide Bing zijn geweer van zich af. Maar dit pistool was nog geladen. Doordat het pistool op de grond viel, ging het af. De kogel raakte Ludo in zijn onderrug. Dit alles zag Bing voor zijn ogen gebeuren. Ludo zakte in elkaar en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Eenmaal in het ziekenhuis wordt al snel duidelijk dat Ludo de schietpartij overleefd heeft. Al het kruid is verwijderd en het lijkt erop alsof er geen organen zijn geraakt. Voor Nina is het allemaal duidelijk, dit was een gruwelijk ongeluk. Maar Ludo zou Ludo niet zijn als hij hier misbruik van gaat maken.

In een één op één gesprek met Bing wordt duidelijk wat Ludo van plan is. Hij wil dat Bing zijn dochter met rust laat. Als Bing niet op deze eis ingaat zal Ludo een bekentenis doen aan de politie. De geschiedenis van Bing spreekt dan niet in zijn voordeel.

Of Bing ook daadwerkelijk in gaat op de eis van Ludo is nog sterk de vraag. Niet alleen Bing en Ludo hadden het even zwaar, ook de rest van de inwoners werd wakker na een wilde nacht. Vooral voor Thijs (Miro Kloosterman) had de avond een vervelende nasleep. Hij liep een belangrijke klant mis door zijn gedrag.

In de aflevering van maandagavond werd duidelijk dat Rikki (Robin Martens) en Sjoerd (Guido Spek) wraak namen op Thijs. Zij besloten om hem naakt op een plein achter te laten. Rikki genoot van haar wraakplan. Maar of Thijs het hier ook bij laat zitten is nog sterk de vraag.

In de nieuwe en laatste GTST Zomer-blog van deze zomer, zullen op veel vragen antwoorden komen. De eerste week zal een bron van informatie zijn voor deze nieuwe blog. Ook zullen er veel nieuwe vragen gaan ontstaan. Dit en nog veel meer is aanstaande zondag te lezen in de nieuwe GTST Zomer-blog.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.