RTL4 met eigen Heel Holland Bakt-show

RTL4 met eigen Heel Holland Bakt-show

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL4 komt met een nieuw programma waarin bakduo’s de beste bruidstaart proberen te maken. Het bakprogramma wordt gemaakt door producent Blue Circle, die ook het populaire Omroep MAX-programma Heel Holland Bakt maakt. De naam van het programma is nog niet bekend.

In het nieuwe bakprogramma worden elke aflevering één koppel wat gaat trouwen en een aantal bakduo’s gevolgd. De bakduo’s gaan voor het koppel aan de slag om de mooiste en meest persoonlijke bruidstaart te maken. Op de trouwdag van het koppel kiezen zij de winnaar.

Blue Circle is voor het programma nog opzoek naar bakduo’s en koppels die in de maanden juni, juli, augustus of september gaan trouwen. Het is niet bekend wanneer het nieuwe programma te zien zal zijn. Omroep MAX komt in september ook met een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt.

Waarschijnlijk zullen de twee programma’s niet tegelijk te zien zijn, omdat er voor het nieuwe programma nog opnames zijn in september. Het is ook nog niet bekend wie het nieuwe programma zal presenteren. Heel Holland Bakt wordt komend seizoen gepresenteerd door André van Duin.

SBS6 komt in het najaar ook met een programma waarin er in de keuken gestreden wordt. In Over smaak valt te twisten nemen acht kookclubs het tegen elkaar op en strijden om de titel van Beste Kookclub van Nederland. Het nieuwe kookprogramma zal gepresenteerd worden door Irene Moors.

Bekijk Ja, ik wil een taart op TVblik.nl/ja-ik-wil-een-taart