Jason Mraz met wintertour naar Nederland

Jason Mraz met wintertour naar Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma

Jason Mraz geeft op zondag 3 maart 2019 een concert in AFAS Live. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 20 juli om 10.00 uur via Ticketmaster.

Meervoudig Grammy Award-winnaar Jason Mraz heeft vandaag de data van zijn Europese wintertournee bekendgemaakt. De tour start op 26 februari in Wenen in Oostenrijk en reist vervolgens af naar 6 verschillende Europese landen. Vorige maand kondigde Jason Mraz al zijn nieuwe album Know aan, dat op vrijdag 10 augustus verschijnt. Het is het eerste studioalbum van de zanger sinds ruim vier jaar en volgt zijn laatste studioalbum Yes! op.

De eerste single "Have It All" bestormt momenteel de top 50 van de Europese hitlijsten, de top 10 in de U.S. Hot AC radio chart en vergaarde tot nu toe meer dan 17 miljoen streams.

"Have It All" is onlangs ook nog uitgebracht in een zeer speciale akoestische versie. De bijbehorende videoclip, waarin studenten van Turnaround Arts en de School of the Performing Arts in de Richmond Community (SPARC) te zien zijn, heeft meer dan 7 miljoen views behaald.