Nieuw vooravond programma SBS6 heet 6 Inside

Nieuw vooravond programma SBS6 heet 6 Inside

Geschreven door Pieter Jongsma

Het nieuwe vooravond programma van SBS6 gaat 6inside heten, dat heeft een woordvoerder van Talpa laten weten aan RTL Boulevard. Eerder vandaag gingen er al geruchten over de mogelijk nieuwe naam van het nieuwe programma van Albert Verlinde en Jan Versteegh.

Presentator Luuk Ikink merkte vandaag op dat Talpa erg veel gebruik maakt van de naam Inside. "'INSIDE' wordt steeds vaker gebruikt. Je had al Veronica Inside op tv, straks ook Inside op de radio en vorige maand is ook 6inside.nl  door Talpa geregistreerd", liet de Boulevard presentator weten op Twitter.

Het programma is vanaf 7 januari van 18.00 - 19.00 uur te zien bij SBS6, daarmee komen zowel de vroege editie van Hart van Nederland en Shownieuws te vervallen. Het programma start daarmee 35 minuten eerder van concurrent RTL Boulevard.

Albert Verlinde stopte in 2016 na vijftien jaar bij RTL Boulevard, om zich volledig te kunnen storten op zijn werkzaamheden al musicalproducent. Daarnaast presenteerde hij een tijdje het programma RTL Live.

Foto: Talpa TV