Shownieuws waarschijnlijk om 17:30 uur voor Boulevard

Shownieuws waarschijnlijk om 17:30 uur voor Boulevard

Geschreven door Pieter Jongsma

De vroege editie van het entrainment programma Shownieuws van SBS6 begint  mogelijk vanaf dit najaar niet ná, maar vóór haar grote concurrent RTL Boulevard. De rubriek verhuist van 19.25 uur naar 17.30 uur. Dat melden diverse mediabureaus op hun website. De vooravond van SBS 6 barst hierdoor al los in de namiddag. De uitzendduur van de rubriek met Jim Bakkum en Celine Huijsmans wordt verlengd van 5 naar 60 minuten. Shownieuws heeft door deze opzet al het nieuws al doorgenomen, als RTL Boulevard nog moet beginnen.

We hebben contact proberen te zoeken met de persvoorlichters van SBS, tot op heden hebben we nog geen reactie.
Mochten we later vandaag toch nog een reactie ontvangen word dit in dit bericht verwerkt.

De vooravond wordt om 18.30 uur vervolgd door de docusoap De Leukste Familie van Nederland, waarin diverse gezinnen worden gevolgd. Aan het eind van de week mag de kijker één gezin wegstemmen.

Om 19.00 uur begint de vroege editie van Hart van Nederland, waarna om 19.30 uur de sketchshow Ik Ook Van Jou te zien is. De vooravond wordt om 20.00 uur afgesloten door Marlayne Sahupala, die met de afvalshow The Biggest Loser komt.

De vooravond van SBS6 is al maanden een groot probleem en er word al een tijd geëxperimenteerd met verschillende programma.
Mogelijk dat de bovenstaande genoemde programma's voor een kijkers boots moeten zorgen bij SBS6.