BN’ers gaan knikkeren in nieuwe Talpa-show
Bron: Pixabay

BN’ers gaan knikkeren in nieuwe Talpa-show

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Talpa werkt aan een nieuw tv-programma waarin bekende Nederlanders gaan knikkeren. De BN’ers nemen het tegen elkaar op met spectaculaire knikkerbanen. Dat onthulde entertainmentdeskundige Albert Verlinde donderdag in Shownieuws. John de Mol heeft het nieuws zelf tegenover Verlinde bevestigd.

De knikker-variant van de populaire RTL4-show Lego Masters heet Marble Mania, zo meldt Talpa in een persbericht. Elke BN’er knikkert met knikkers in een eigen kleur, zodat bij elke race perfect in de gaten kan worden gehouden wiens knikkers het beste rollen in de speciaal voor het programma gemaakte banen.

Verlinde denkt dat het nieuwe tv-programma van zijn werkgever Talpa een groot succes kan worden. “Als zo een balletje gaat rollen, wil je toch weten of het goed gaat. Ik denk dat het leuke en spannende televisie kan opleveren”, zei de baas van musicalproducent Stage Entertainment donderdag in Shownieuws.

Nu alle musicals van Stage Entertainment vanwege de corona-maatregelen stilleggen, is Verlinde weer regelmatig te zien op televisie. Verlinde staat nog steeds onder contract bij Talpa, waar hij begin dit jaar aan de slag ging voor het geflopte 6 Inside. Hij schuift nu regelmatig aan bij de showrubriek Shownieuws.

Het nieuwe tv-programma Marble Mania zal komend najaar te zien zijn bij SBS6.