Vanavond op tv: Nieuwe bewoners nemen intrek in Big Brother-huis
Bron: RTL / Wesley de Wit

Vanavond op tv: Nieuwe bewoners nemen intrek in Big Brother-huis

Geschreven door Daniël Schalk

Een groep nieuwe bewoners neemt vanavond hun intrek in het Big Brother-huis. Big Brother heeft dit seizoen veel nieuwe, onverwachte en spannende twists in petto voor zijn bewoners. Met maar liefst 120 camera’s en bijna 50 microfoons in het huis en de tuin worden de kandidaten 24/7 in de gaten gehouden.

Het Big Brother-huis in Amsterdam heeft een spectaculaire metamorfose ondergaan. Het huis is veel sfeervoller, de badkamer heeft voortaan twee douches én een bad, er is een mini supermarkt en de game room is twee keer zo groot, maar Geraldine Kemper verzekert: “Een vakantie wordt het zeker niet.”

De kijker heeft in het nieuwe seizoen meer invloed dan ooit. “Zo kun je niet alleen tijdens de liveshow stemmen, maar kan je ook tijdens de livestream het leven van de bewoners medebepalen”, vertelt Geraldine. De kijker mag dan wel meer invloed krijgen, Big Brothers blijft de baas: “Zijn wil blijft wet.”

Big Brother keerde in 2021 na 15 jaar weer terug op de Nederlandse televisie. Ruim 20 jaar na de start van Big Brother gaven acht onbekende Nederlanders en Belgen op 4 januari 2021 hun privacy op voor de moeder der realityprogramma’s. Op 8 april 2021 kwam de Nederlandse Jill als winnaar het huis uit.

Big Brother is vanaf vanavond, van maandag tot en met vrijdag, om 20:30 uur en zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL5. Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!