AVROTROS zoekt kandidaten voor nieuw seizoen Hunted

HuntedAVROTROS is opzoek naar kandidaten voor een eventueel tweede seizoen van het programma Hunted. De afgelopen weken zette een speciale opsporingsdienst alles op alles om twaalf gewone burgers te vinden die op de vlucht waren geslagen voor het televisieprogramma.

Maandagavond keken er 677.000 mensen naar de finale van Hunted en dat is voor AVROTROS genoeg reden om de inschrijving voor een mogelijk vervolg te openen. De omroep zoekt nieuwe burgers die het aandurven om alles achter zich te laten en op de vlucht te slaan.

In 2015 hadden televisiezender van over de hele wereld interesse in het spraakmakende programma, dat toen op de tv-beurs werd gepresenteerd. In Nederland wist de Publieke Omroep de uitzendrechten te bemachtigen. Hunted was vorig jaar een groot succes op het Britse Channel 4.

Bekijk het eerste seizoen van Hunted terug op TVblik.nl/hunted

22 comments on “AVROTROS zoekt kandidaten voor nieuw seizoen Hunted

 1. Mitch schreef:

  Beste!

  Ik wil me graag opgeven aan dit geweldige programma. Ik ben van mening dat ik hierin kan slagen om niet gepakt te worden. Ik ben een avontuurlijk persoon en zou deze uitdaging graag aan willen gaan. Hoor graag van jullie.

 2. willem schreef:

  ik wil mijn man graag opgeven voor dit progama . hij is er van over tuigt om hier in te slagen om niet gepakt te worden. hij zou heel graag de uitdaging aan gaan. ik hoor graag nog van jullie.

 3. Karin schreef:

  Haaaaai hebben wik de aanvraag vt 2e seizoen even gemist. Als er n 3e seizoen komt horen wij t graag!
  Groetjes karin & Sylvia

 4. Jesse de Koff schreef:

  Een echte uitdaging voor de hunters? Contact mij als deelnemer voor seizoen 3. Errare humanum est.

 5. Marije schreef:

  Hallo seizoen 3! Wij, M en S zijn al 20 jaar hartsvriendinnen, stapelgek en wij gaan dolgraag de uitdaging aan met de hunters! Écht iets voor ons! Wat een TOP programma!!!

 6. Henny caldenhove schreef:

  Hallo
  Ik wil me graag aanmelden voor het nieuwe seizoen
  Ik ben er van overtuigd dat ik uiteindelijk uit jullie handen blijf
  GA de uitdaging graag aan
  Ik wacht op jullie uitnodiging

 7. S. T. W. Lammers schreef:

  Ik wil mij (s.Lammers) en een goede vriend (I.Doualla) graag aanmelden voor het programma, ik weet namelijk zeker, 100% dus, dat ik uit de handen blijf van het opsporingsdienstteam.

 8. Iris en Daan nijemanting schreef:

  Ik wil heel graag mee doen. Ik wil weten of ze mijn te pakken krijgen. Ik hoop dat ik in 2018 graag mee kan doen. dus laat mij het hore als ik mee doe. Ik vind het een TOP en GAAF progamma. Groetjes Iris en Daan

 9. Edwin en Tycho Rouwenhorst schreef:

  Wij (vader en zoon) zouden het erg gaaf vinden om met seizoen 3 van hunted mee te mogen doen. Dat lijkt ons een vette ervaring en zijn er van overtuigd dat de opsporingsdienst geen kans tegen ons maken. Het wachten is op jullie uitnodiging.

 10. Daan Deen schreef:

  Ik kan deze “uitdaging” aan. En ben er zeker van dat ik uit de handen van de speurders kan blijven. Ik hoop dat jullie mij ook aan kunnen.

  M.v.g D.D.

 11. Rens Dekker & Bram Fondse schreef:

  Hoi, Wij zouden ons graag willen op geven voor een eventueel volgend seizoen. Omdat wij het principe van ‘gezocht worden’ ons heel gaaf lijkt! Wij zijn van mening zijn dat wij er in slagen om niet gepakt te worden. We horen graag van jullie.

  Alvast bedankt!

  Rens Dekker & Bram Fondse

 12. Anita schreef:

  Hoi hoi ook ik zou graag mee doen meer voor mezelf om te zien alsof dit mogelijk is als je mindervalide bent

 13. Ran Hendriks schreef:

  Hoe kan ik me hiervoor aanmeden

 14. Amanda schreef:

  Ik zou ook graag meer info willen hoe ik mezelf en een vriendin kan opgeven voor het nieuwe seizoen 2019 ?

  Groetjes

 15. Bob M. Gerth. schreef:

  Hallo, beste redactie van het programma Hunted.
  Ik ben van mening uit de handen van het opsporingsteam te kunnen blijven, voor de tijd dat vereist word.
  Ik onderschat de capaciteiten van het team niet, doch denk toch uit hun handen te kunnen blijven.
  M.a.w., ik wil mijzelf graag hiervoor opgeven.

 16. Bob M. Gerth. schreef:

  Beste redactie,
  Zonder onderschatting van het opsporingsteam, ben ik toch van mening uit de handen te kunnen blijven van eerder genoemd team.
  Middels dit bericht, wilde ik mijzelf opgeven en deelnemen aan het programma.
  Hopende iets te mogen vernemen van jullie redactie, als reactie op deze aanmelding, verblijf ik in afwachting hierop mvg. Bob M. Gerth.

 17. Bob M. Gerth schreef:

  Ik vul hier maar mijn gegevens in, zodat ik wel te bereiken ben voor de redactie van Hunted.
  Mvg, Bob Gerth.

Geef een reactie