Barrie Stevens komt cast GTST versterken

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) krijgt alweer een nieuwe inwoner. Barrie Stevens gaat de rol van Rudi op zich nemen. Dat maakte RTL Boulevard woensdag bekend.

Rudi is een binnenhuisarchitect en zal binnenkort te zien zijn in Meerdijk. Zijn personage blijft voorlopig wel even in de soapserie van RTL 4, zo liet Barrie weten. Daarnaast gaf hij aan dat zijn personage niet komt te overlijden. 

Wie er allemaal met deze Rudi te maken gaat krijgen is nog niet bekend. Naast Barrie kwam Bertie Werenga de cast van GTST versterken. Zij maakte dinsdagavond haar entree in Meerdijk als Shanti Vening. Van haar is inmiddels duidelijk dat zij het leven van veel mensen op zijn kop gaat zetten. Onder andere Anton (Joep Sertons) lijkt op slag verliefd te zijn op Shanti.

Momenteel lopen de spanning in Meerdijk in een rap tempo op. Deze hele week staat GTST in het teken van de spannende winter-cliffhanger. Vooral Janine (Caroline de Bruijn), Ludo (Erik de Vogel), Rik (Ferri Somogyi), Bing (Everon Jackson Hooi) en Aysen (Dilan Yurdakul) begeven zich in groot gevaar. Ook Zoë (Anouk Maas) is haar leven niet zeker.

Helaas is de spanning na aanstaande vrijdag niet weg. De rest van januari blijft het spannend in Meerdijk. De gebeurtenissen tijdens de winter-cliffhanger lijken nog maar het begin van een hele spannende periode. Het lijkt er zelfs op dat er vaste personages uit Meerdijk zullen vertrekken. Wie dit zullen zijn is nog niet bekend.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto:  William Rutten

Geef een reactie