Beau Schneider keert terug in GTST

Acteur Beau Schneider komt binnenkort terug naar Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dit nieuws werd maandag bekend gemaakt. Beau is beter bekend als Tim Loderus, de zoon van Anton (Joep Sertons). Vanaf 13 juni zal Beau weer te zien zijn in de soapserie van RTL 4.

Tim keert terug naar Meerdijk vanwege het huwelijk van zijn broertje Sjoerd (Guido Spek). Het huwelijk van Sjoerd en Aysen (Dilan Yurdakul) komt steeds dichterbij. De vrienden van Sjoerd, Noud (Ruud Feltkamp), Kimberly (Britt Scholte) en Lucas (Ferry Doedens) hebben dit allemaal geregeld. 
Ruim drie jaar geleden verliet Tim Meerdijk. Hij wilde in Kenia een nieuw bestaan opbouwen. Even daarvoor trouwde hij met Sjors (toen speelde Inge Schrama de rol van Sjors). Maar een lang huwelijk werd dit niet. Sjors zag het niet zitten om Meerdijk te verlaten. Dit zorgde voor enorme spanningen tussen Tim en Sjors. Zij hebben er zo lang naar uit gekeken om hun leven te delen.

Voor Tim stond het vast; hij zou Meerdijk verlaten. Dat was meteen de druppel voor het huwelijk. Het huwelijk was daarmee definitief voorbij. Maar hoe gaat Sjors reageren wanneer zij haar ex-man weer in de ogen kijkt. Heeft zij misschien nog gevoelens voor hem?

Het is niet de eerste keer dat Tim terugkeert naar Meerdijk. Voor het huwelijk van Anton en Linda (Babette van Veen) was Tim ook al even terug in Meerdijk. Toen verbleef hij maar heel even om later weer af te reizen naar Kenia. Of Tim nu voor een langere tijd te zien is, is nog niet helemaal duidelijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Net5/ReinierBergsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *