Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink presenteren oudejaarshow

Beau van Ervens Dorens en Luuk Ikink presenteren op maandag 31 december de oudejaarsshow Fout & Nieuw. Eerder konden we al melden dat de tv-zender werkte aan een nieuwjaarsquiz.

In het programma gaan Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning, Britt Dekker, Ali B en Geraldine Kemper de strijd met elkaar aan meteen na de Oudejaarsconference van Guido Weijers. De drie teams worden onder andere getest op hun kennis van het kleine regionale nieuws en het onderscheid tussen echt en nep nieuws.

Tussen de spellen door laat Luuk de hoogtepunten van het jaar zien, vanzelfsprekend aan de hand van leuke fragmenten. Tino Martin en Davina Michelle verzorgen de muzikale optredens van de avond.

Na ‘Fout & Nieuw’ wordt er live overgeschakeld naar ‘Het Nationale Vuurwerk’, met Ruben Nicolai vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam. Eén van de beste orkesten ter wereld, Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, bestaat dit jaar 100 jaar en heeft speciaal voor de uitzending een muziekstuk gecomponeerd. Dit maakt ‘Het Nationale Vuurwerk’ tot een filmisch en spectaculair geheel.

Fout & Nieuw maandag 31 december om 22.30 uur bij RTL4.

Foto: RTL

Geef een reactie