Bekend Nederland zet zich in voor 3FM Serious Request

Bekende Nederlanders zetten zich de komende tijd volop in voor 3FM Serious Request. Na Dennis Weening, Julian Jordan, Anna Nooshin en Sherida Spitse is het de beurt aan Frans Duijts, Wendy van Dijk en Barry Atsma. Het drietal voert binnenkort actie en zamelt fanatiek geld in voor de jaarlijkse Glazen Huis-actie van NPO 3FM.

Vanaf 18 december zetten 3FM dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn zich vanuit het Glazen Huis in Apeldoorn in om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.

Op zondag 26 november (19.00 – 22.00 uur) organiseert zanger Frans Duijts een Hollandse avond voor 3FM Serious Request. Samen met zijn vrienden John de Bever, John West, Wesly Bronkhorst en Vinzzent zingt Frans de verzoeknummers die het feestende publiek tegen betaling aanvraagt.

Op maandag 27 november (15.00 – 16.30 uur) zet Wendy van Dijk zich in voor 3FM Serious Request. Tijdens de lancering van het decembernummer van WENDY Magazine wordt er een live actie gevoerd. Op maandag 4 december (09.00 – 14.00 uur) daagt acteur Barry Atsma zichzelf uit voor 3FM Serious Request. In sportcentrum Oudenrijn in Utrecht tennist de acteur vijf uur lang met sporters, 3FM jocks en fans, mits er 60 euro per uur wordt opgehaald.

Foto: NPO 3FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *