Belgische Laura valt af in eerste liveshow K3 Zoekt K3

Laura - K3 Zoekt K3

Laura is vrijdagavond afgevallen tijdens de eerste liveshow van K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgster van Josje, Kristel en Karen. Hanne was vrijdag de eerste die door mocht naar de tweede liveshow. Hanne ontving vrijdag een wildcard en staat daarmee meteen in de tweede liveshow.

Nadat Hanne nog een optreden had gegeven om te laten horen waarom zij de wildcard volgens de mensen thuis heeft verdiend, moesten de negen overgebleven meiden groepjes vormen van drie en een musicalnummer van K3 ten gehore brengen. Een groep zou daarna doorgaan.

De groep van Lauren, Klaasje en Marthe was volgens de mensen thuis het beste groepje en daarmee waren Lauren, Klaasje en Marthe de volgende drie meiden die volgende week te zien zullen zijn in de tweede liveshow. Na het groepsoptreden moesten de overgebleven kandidaten een solo brengen.

Demi, Jindra, Laura, Lisa, Nora en Suzan kregen als opdracht om een Nederlandstalig nummer uit te kiezen die van K3 had kunnen zijn. Nadat de zes meiden hun solonummer ten gehore hadden gebracht gingen de lijnen weer open en konden de mensen thuis weer stemmen.

Jindra kreeg de meeste stemmen van de mensen thuis en daarmee was zij de 5ste deelneemster van de tweede liveshow. Aan de jury, bestaande uit de huidige K3 en Studio 100-baas Gert Verhulst, de taak om vervolgens nog vier meisjes uit te kiezen om door te laten gaan naar volgende week.

Josje, Kristel, Karen en Gert kozen voor Demi, Lisa, Nora en Suzan. Door de keuze van de jury moest de Belgische Laura de unieke talentenjacht K3 Zoekt K3 verlaten na de eerste liveshow. Hoeveel mensen er in Nederland vrijdagavond keken wordt zaterdag bekendgemaakt door SKO.

Bekijk K3 zoekt K3 op TVblik.nl/k3-zoekt-k3

2 comments on “Belgische Laura valt af in eerste liveshow K3 Zoekt K3

  1. samwel schreef:

    ik kijk niet meer, belachelijk gewoon, zo een leuk meisje, blijkbaar is die brunette van k3 jaloers op haar omdat ze nu al leuker en beter is en zeker kindvriendelijker

  2. Maria schreef:

    Meer dan de helft zong kneiter vals en daar was Laura er zeker niet 1 van. Dat ze haar er uit hebben gestemd snap ik (als zangeres) echt hélemaal NIETS van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *