Belgische Sennek met A Matter Of Time naar Lissabon

De Belgische inzending Sennek zal België op het Eurovisie Songfestival vertegenwoordigen met het nummer A Matter Of Time. De VRT besloot het Songfestival-nummer van Sennek vanochtend officieel te presenteren op de radio, nadat A Matter Of Time afgelopen nacht vroegtijdig uitlekte.

België was vorig jaar september het eerste land dat zijn artiest voor het Eurovisie Songfestival 2018 aankondigde. De Belgische omroep VRT koos intern voor Sennek, de artiestennaam van zangeres Laura Groeseneken. A Matter Of Time heeft een melancholieke toon en een sterk verhaal.

Sennek haar deelname aan het Eurovisie Songfestival werd vorig jaar aangekondigd in de Belgische talkshow Van Gils & Gasten met een Engelse versie van Amar Pelos Dois (Love For Both), het winnende nummer op het Eurovisie Songfestival 2017 in Oekraïne van de Portugese zanger Salvador Sobral.

België is tijdens de eerste helft van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival op dinsdag 8 mei aan de beurt. Waylon treedt namens Nederland aan in eerste helft van de tweede halve finale op donderdag 10 mei. De startposities voor de halve finales worden op een later moment bekendgemaakt.

Beluister hieronder het Songfestival-nummer van Sennek:

Foto: Screenshot YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *