Bert Kuizenga versterkt cast van GTST

Presentator Bert Kuizenga dook maandag op in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de soapserie van RTL 4 kruipt Bert in de huid van Tom. Vooral het personage Zoë (Anouk Maas) zal veel te maken gaan krijgen met Tom. Vorige week was Zoë al verdacht bezig met haar dubbele telefoon. Of dit ook te maken had met Tom is nog niet helemaal duidelijk.

Zoë leek het leuk te hebben met Noud (Ruud Feltkamp). Maar al snel kwam ook Job (Jorn Knotter) in beeld bij Zoë. De twee mannen deden alles om maar een beetje aandacht te krijgen van Zoë. Helaas leek Noud aan het korste eind te trekken. Zoë had meer oog voor Job, zo leek het. Totdat maandagavond de telefoon van Zoë weer overging. Zij kreeg een telefoontje van Tom. 

Met een leugen wist Zoë onder haar afspraak met Job uit te komen. Maar niet veel later werden Zoë en Tom betrapt door Job. Met een smoes wist Zoë zich er uit te praten. Zij deed alsof Tom haar vader was. Maar wie Tom in werkelijkheid is, is nog niet duidelijk.

Hoelang Bert de rol van Tom zal gaan spelen is niet bekend. Wel staat het vast dat het om een gastrol gaat. Bert is vooral bekend als presentator van programma’s zoals Ter land ter zee en in de lucht, Van 1998 tot 2006 was hij te zien in dit populaire (toenmalige) TROS programma.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *