Bertie Wierenga zorgt voor onrust in GTST

Actrice Bertie Wierenga komt de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) versterken. Vanaf dinsdagavond is ze te zien als Shanti Vening. Zij komt in contact met Tiffy (Cecilia Adorée) en Lucas (Ferry Doedens) in De Koning. Vanwege liefdesverdriet lijkt Shanti naar Meerdijk te zijn gekomen. Meteen ontfermd Tiffy zich over haar nieuwe beste vriendin.

Helaas zit het Shanti niet echt mee. Zij geen vriend meer, geen huis en ook geen baan. Dus besluit Tiffy om voor alles een oplossing te zoeken. Dan komt Anton (Joep Sertons) in contact met Shanti en is meteen gecharmeerd. Moet Linda (Babette van Veen) zich zorgen gaan maken? Hun huwelijk lijkt momenteel in zwaar weer te zitten. Om de kleinste dingen is er ruzie in huize Bouwhuis. 

Alleen is Shanti iemand met een dubbele agenda, zo lijkt het. Daan (Dorian Bindels) lijkt ook al meteen te vallen voor Shanti. Na Aysen (Dilan Yurdakul) en Zoë (Anouk Maas) lijkt Daan nu in Shanti een nieuwe liefde te hebben gevonden. Maar is de liefde wel wederzijds?

De komst van Shanti komt tegelijk met de spannende winter-cliffhanger. Deze hele week staat in het teken van de winter-cliffhanger. Maar de hele maand januari zal bijzonder spannend gaan worden. Er bestaat een mogelijkheid dat er (meerdere) personages Meerdijk zullen verlaten.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Foto: RTL

Geef een reactie